Buidatge de Pisos Barcelona Econòmics

Si necessita desfer-se d'alguna cosa aquí té la solució. Retirem mobles, ferros, cartró, escombraries, enderrocs, electrodomèstics, andròmines, inservibles, etc…

Som especialistes amb gran experiència en la neteja d'habitatges que es troben en unes condicions lamentables, bé per desús o per negligència dels seus últims inquilins.

Sigui que necessiti recollir unes poques coses o necessiti un buidatge complet, no hi ha servei que sigui massa petit o massa gran, estarem a l'altura del que vostè necessiti.

No importa on estiguin localitzats o situats les andròmines o material a recollir. Nosaltres ho carregarem, ho netejarem i ens ho portarem per al seu procés de reciclat.

Vaciado de pisos en Barcelona

Compromesos amb el medi ambient, un compromís amb el futur.

Dipositem tots els residus en les deixallerias corresponents, conforme a la normativa vigent, per a un tractament ecològic de tot el recollit.

La nostra professionalitat, relació qualitat-preu i la valoració positiva dels nostres clients ens avalen.

Localitats en les quals treballem

Cerca aquí la teva població o pregunta per la teva ciutat

Serveis que oferim a Barcelona i voltants

Dins de la nostra àmplia gamma de serveis oferim el buidatge de pisos, habitatges, cases, locals, oficines, naus industrials, bars i restaurants, trasters o habitacions, etc…

Descobreix les qualitats dels nostres serveis.

  • Servei a domicili per a empreses i particulars.
  • Especialitzats en la recuperació de materials.
  • Personal qualificat per a cada servei.
  • Un tracte personalitzat i professional.
  • La confiança per assessorar, facilitar i solucionar l'impossible.

Serveis addicionals

Neteja
Com a complement al nostre servei principal de negoci, el buidatge i retirada de mobles, oferim un servei de neteja i retirada de runa, sigui per a empreses o habitatges, amb la finalitat de deixar presentable el lloc.
Podem acudir el mateix dia
Pintura
Després de la retirada dels mobles, a vegades és possible veure una paret que no té el color normal a causa del pas dels anys. Amb el nostre servei de pintura podem deixar-la amb un aspecte presentable per vostè.
Podem acudir el mateix dia
Síndrome de Diògenes
Necessites l'ajuda d'un especialista per solucionar el problema en la teva llar? Nosaltres acudim a la teva ajuda.
Podem acudir el mateix dia

Perquè escollir-nos?

Disposem d'un servei durant els 365 dies de l'any. Estem compromesos amb el nostre treball i els nostres clients són el primer.


Podem acudir el mateix dia

A més de la recollida de mobles, andròmines i estris li oferim serveis de neteja i pintura. Són serveis que van units i que els anys d'experiència així ens ho han demostrat.

El nostre treball depèn de la satisfacció dels nostres clients.


Descobreix tots els nostres serveis

Cridi'ns i li donarem pressupost de forma gratuïta al moment.

Li atendrem bé per via telefònica o si ho prefereix i és necessari, podem enviar-li un comercial perquè es posi en contacte amb vostè que es desplacés a l'adreça corresponent i li oferirà un pressupost de forma oficial.


Sol·licita un pressupost sense compromís

Vols un pressupost personalitzat?

Disposem d'un telèfon d'atenció al client perquè ens puguis cridar. Pots fer-ho a través del número 934 50 37 48 o en el 627 29 86 46.

Li farem un pressupost sense cap tipus de compromís i el nostre equip podrà fer una avaluació de la situació de tot el que cal retirar en el lloc de treball.

Descobreix les nostres dades de contacte

Si ho desitja pot acostar-se a les nostres oficines, sempre mitjançant cita prèvia, en l'adreça de Passatge Llívia, 60, Barcelona. Estarem encantats d'atendre-li sense cap compromís per la seva banda.

Redactat per: Juan Carlos Huerta

Formulari de contacte

[contact-form-7 id="368" title="Contact Form"]
Call Now Button